tisdag 15 februari 2011

Inskolning!

Idag var det andra dagen på inskolningen och det har gått jättebra hittills precis som jag trodde att det skulle göra och Orion tycker det är roligt att få komma dit och stoja och leka!
Den här veckan kommer vi bara vara där ungefär en timme åt gången men nästa vecka blir det lite längre och han kommer få vara där utan oss korta stunder till att börja med.
Vad mer...söndagen var ganska trög, Anders skulle ha jobbat hela dagen men det blev lite knasigt med visningarna så han kom hem tidigt och det var väldigt skönt då Orion inte var på sitt gladaste humör.
Igår var det förskolan på morgonen och sedan kom Jonas över för att äta middag hos oss och glo på Avatar så det blev en jättemysig kväll med jättegod mat och en massa med gott efteråt.
Imorse ringde jag vårdcentralen på grund av Orions eksem och vi fick en tid på eftermiddagen så nu har vi varit där och kollat upp vad det är och det är antagligen inget värre än att han har torr hud men då miniderm inte biter på det alls ska jag smörja honom med en cortisonsalva morgon och kväll...hoppas hoppas hoppas att det ser bättre ut snart!
Ja och sedan lagade jag pannkakor till middag och var optimistisk om att Orion skulle tycka om det som han gjort innan med det blev bara ett par tuggor sedan illvrål...suck...
Men makrill och ris till lunch gick hem utan klagan, han har blivit mer kinkig med maten den senaste tiden och ibland vill jag bara ge honom spaghetti och köttfärssås varje lunch och middag för det älskar han alltid och man slipper få tinnitus.
Imorgon blir det förskola igen och om vädret tillåter kanske en liten promenad?



1 kommentar:

Anonym sa...

Fint med inskolningen...
Torr hud är vanligt, skönt att det inte var nåt värre.
Jättegulliga bilder också!
Bad med farmor!
E