tisdag 22 februari 2011

Tillbaka på förskolan.

Idag fortsatte inskolningen och det gick fint förutom fruktstunden då han hellre vill klämma sönder fruktbitarna än äta dem.
Anders var trött som en gris idag efter en lång helg och besöket i Malmö idag så när vi kom hem från förskolan så fick han vila ut sig lite..det behövs då och då med den här lilla illbattingen i våra liv kan jag säga.
Och igår gick jag och Orion till vårdcentralen för att prata om hans matvägran och det visade sig att han gått ner ungefär ett hekto så det blir uppföljning om två veckor för vägning och läkarundersökning.
Jag funderar mer och mer på om han är antingen gluten- eller laktosallergiker eftersom han fiser som en hel karl som fått i sig lite för mycket ärtsoppa och bajsblöjorna är inte de nådigaste.
Men igår gick det bra för honom att få i sig maten och åt precis som han brukade innan det här matproblemet startade fast idag har det varit kinkigt och grinigt..
Utöver det så åkte jag ner till stan igår för att gå på samtal medan Ann-Sofi passade Orion och det var ett väldigt bra samtal den här gången och det var också väldigt skönt att få ett par timmar paus från hemlivet.
Snart drar allt igång, förskola på riktigt och studier..undrar hur det ska gå?

2 kommentarer:

Moster Fia sa...

D ordnar sig, allways look at the bright siiide of life *visslar*

Kram

Anonym sa...

Ja det går säkert jättebra med alltihopa! Ha det bra så länge...
Kram E