söndag 27 februari 2011

Kassler i ugn!

Själv älskar jag den här rätten och den är snabb och simpel att laga också!
Ett hett tips med andra ord!

Recept för ca 4 portioner:
Kassler
3 dl grädde
Smör
1-2 bananer (ej ett måste men jag tycker det var hur gott som helst)
Ananasringar
Chilisås (tomatketchup går an det med)
Svartpeppar
Ris

Sätt ugnen på 225-250 grader beroende på effekt och smörj ugnsformen.
Vispa upp grädden men inte för hårt, när du nästan är klar så häller du i chilisåsen och lite svartpeppar efter tycke och vispa ner det med grädden.
Skiva kasslern i så tunna skivor du kan, det är också lite av en smaksak.
Skiva bananerna i tunna skivor.
Lägg sedan kasslern omlott med ananasen och när det är klart lägg bananerna på detta.
Häll sedan i grädden över kasslern o bananerna, var generös!
Grädda i ugnen ca 10-15 minuter.
Servera sedan med kokt ris!

1 kommentar:

Anonym sa...

Det där låter smarrigt.
Vi får testa...
Kram E